Ale!
xl

XL-S Medical Max Strenght 120 tabl.

91.25 73.00

Tehokas valmiste laihdutuksen ja painonhallinnan avuksi. XL-S Medical Max Strenght vähentää kalorien saantia rasvasta, hiilihydraateista ja sokereista estämällä niiden imeytymistä. Valmiste sisältää Clavitanolia, joka on luonnollinen yhdistelmä rypäleuutetta ja maissista peräisin olevaa L-arabinoosia. Clavitanol estää ravintoaineiden, hiilihydraattien, sokerin ja rasvan, pilkkoutumista ja imeytymistä. Kliinisesti todistettu teho ja hyvin siedetty valmiste. XL-S Medical Max Strength yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan auttaa sinua laihtumaan tehokkaasti. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Mukana kätevä säilytysrasia päiväannosta varten!

Tuotekuvaus

Ota 2 tablettia 30 minuuttia ennen päivän kahta pääateriaa runsaan nesteen kera. Ei alle 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Tuotteen koostumus

Clavitanol, kasviperäinen, kehittämämme patentoitu yhdistelmä, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetlyyliselluloosa, trikalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti.
Lue pakkausseloste ennen kuin käytät valmistetta.